Kreativ hvile!Jeg prøver å motivere andre med denne bloggen fordi jeg også selv trenger motivasjon. Det å skrive positive innlegg her så ofte jeg kan gjør noe med meg, det blir min indre motivasjon for å fortsette med dette også. Fordi lesertallene som daglig ligger på ca. 2-5 lesere er ingenting å skryte av. Noen få har skrevet kommentarer også, det setter jeg selvsagt pris på, men ellers er det svært lite interaksjon med mine lesere.

I utgangspunktet startet jeg denne bloggen som et 30 dagers eksperiment for å se om det å tvinge meg til å være kreativ hadde noen effekt på meg som menneske. Konklusjonen er at det har det. Jeg føler fortsatt at det tidvis er vanskelig å finne noe å skrive om, men når jeg setter meg ned ved tastaturet så kommer det som regel noe (slik som dette). Det har egentlig blitt mye lettere å være kreativ på kommando, og tiden det tar blir stadig kortere. Jeg føler ikke selv at jeg skriver bedre i dag enn jeg gjorde når jeg startet bloggen for litt over en måned siden, men det kan hende jeg har forbedret meg litt.

Men det mest positive er uansett at jeg føler at jeg er mer kreativ i hverdagen, nå oppdager jeg interessante ting hele tiden via ting jeg leser eller hører på som jeg før mest sannsynlig ikke hadde tenkt over. Jeg ser muligheter til å utnytte ting til å forbedre meg selv eller karrieren på mange forskjellige steder. Ennå sliter jeg noen dager med motivasjonen til å sette ting ut i live, men nå er det vel også sånn at noen ideer og tanker ofte modnes over tid. Akkurat nå har jeg et karrieresteg som jeg aldri før har tenkt over, som interesserer meg mer og mer. Jeg bruker en god del tid på å lese meg opp om tema, og tenker over ulike muligheter og løsninger rundt dette. Noen ganger kunne jeg ønske det var lettere å bare sette seg ned å kjøre på. Men da sier jeg til meg selv at jeg skal tillate å la tankene modnes og utvikles før jeg effektiviserer noe som ville innebære en økonomisk investering.

Faktisk er det lov å hvile noen dager, uten at du skal ha dårlig samvittighet. Dersom du er opptatt av noe eller et mål, så er uansett tankene dine i fult arbeid med fremtiden selv når du slapper av.

Mens du slapper av i dag med god samvittighet kan du jo tenke over noe du har hatt lyst til å gjøre lenge uten at du har fått satt i gang. Kanskje du i dag får en idé som gjør at ting faller på plass.

Nyt dagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingen Supermann

Ingen Supermann

40, Oslo

Jeg er en mann i min beste alder som blogger om det jeg er opptatt av. Mitt ønske er at leserne skal få noe ut av det jeg skriver, om jeg bare treffer en person med mine innlegg, så er det mer enn nok for meg. Hvis du liker å lese noe som er litt motiverende eller inspirerende så har du kommet til rett blogg. Håper du liker det du leser! Legg gjerne igjen en kommentar!

Kategorier

Arkiv

hits