Hvor viktig er kreativitet for lykkefølelsen?Jeg begynte denne bloggen fordi jeg trengte en daglig utfordring. Jeg har aldri skrevet eller hatt blogg før, riktignok har jeg skrevet en del i jobben. Men det er gjerne ting som andre har bestilt, som jeg må omdanne til ord som høres bra ut verbalt. Slike ting er enkle, men å finne ut hva man skal skrive om i en blogg hvor restriksjonene og rammene er 100% løse, det er en langt vanskeligere oppgave.

Som jeg skrev om i et tidligere innlegg er jeg en person som gjerne snakker og snakker i årevis uten at så mye blir gjort. Jeg snakker selvsagt ikke om oppvasken eller slike daglige ting, men heller større karrieremål eller det å starte firma osv. Men uansett, kjæresten min ble en dag lei av at jeg bare satt der å snakket, hun mente jeg bare måtte sette igang med planene mine. Nå har jeg ikke noen gang hatt planer om å ha en karriere som blogger, men dette er et ledd i en videre utvikling mot det jeg ønsker å drive med.

Et par dager gikk uten at så mye skjedde, men etter å ha sett min første episode av "Bloggerne" på TV bestemte jeg meg for at i morgen, da skal jeg starte blogg. Denne bloggen skal i utgangspunktet være dagsaktuelle i 30 dager. Hva som skjer etter det vet jeg ikke ennå, men jeg bestemte meg for å inngå en avtale med meg selv om at jeg hver dag skulle skrive et innlegg her på bloggen. I utgangspunktet har jeg ingen planer om å bli rik eller få denne ut på noen som helst måte, fordi for meg er det spennende å se hva denne påtvungne kreativiteten gjør med meg etter 30 dager.

Fortsatt bruker jeg ganske liten tid til å finne ut hva jeg skal skrive om, men tipper det blir vanskeligere etterhvert. 

Så langt har jeg funnet ut at jeg er glad i blogg formatet, og imponert over alle som har dette som et yrke. Det er søren meg mer krevende enn jeg først trodde. En annen ting jeg har lært så langt, er at det å ha et prosjekt som dette har gjort noe med selvfølelsen min. Jeg føler meg på en måte litt mer lykkelig nå. Hver dag etter jeg har postet dagens innlegg så føler jeg litt mer mestring. Jeg blir faktisk bittelitt lykkeligere for hvert innlegg, og det er nok fordi jeg endelig gjør noe kreativt i stedet for å bare drømme om det. Dette kan sikkert også hjelpe meg i å utvikle skriveferdighetene mine også, så sånn sett er dette vinn, vinn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingen Supermann

Ingen Supermann

40, Asker

Jeg er en mann i min beste alder som akkurat har begynt å blogge om alt mulig rart. Hver eneste dag skal jeg skrive om noe som engasjerer meg eller skjer i livet mitt. Bloggen er en del av et i utgangspunktet 30 dager langt prosjekt hvor jeg som anti-blogger, skal teste mediet for å se om det gjør noe med meg som menneske. Jeg skal bli Supermann!

Kategorier

Arkiv

hits